singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, April 8, 2011

Kisah MOMOK..ngeeheee..heee..


KAHKAHKAH!!! Memang pecah perut la aku ketawa sepanjang tengok movie online Sini Ada Hantu..memang da lama sangat rasanya aku tak ketawa besar macam ni sampai nak keluar air mata nih. HAHAHA!!! sesekali kita kena melawan perasaan takut dengan menonton movie cerita hantu, iAllah lama2 kita akan jadi berani, cubalah ^^,



Lepas nonton, aku jalan2 terjumpa lah satu kartun cerita pasal hantu dalam blog ni. Lukis sendiri kot kartun ni, original asli tak ciplak mana..lagi sekali aku ketawa terbahak2 tengok kartun ni semua. Setiap kartun ada cerita tersendiri cuma sayang tak puas baca entri dalam blog ni pendek sangat, nak klik 'Read More' tak dela pulak..harap tuan blog tampil berikan penjelasan kenapa entrinya pendek sangat..

ni la dia blog tu..








p/s : sapa suka boleh ketawa sapa tak suka sila angkat kaki okies!!


7 comments:

aiman rashidd said...

tak takut :p HAHAHAHA

hye :0

leyzajamil said...

@ aiman rashidd sapa kata nak bagi awak takut ;)..perasan eh.

Cekodok said...

hahaha... lawak la leyza... memang berbakat btol...

leyzajamil said...

@ Cekodok tau tak pe, agak2 aku stress mungkin kartun ni bole buat aku gelak besar & ceria semula..

KiD said...

hahahahaa... momok!!! larrriiikkk..
Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

d_LA said...

ape lg..bolos saja blog itu..hehe

leyzajamil said...

bolos sampai tembus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara