singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, April 4, 2011

lepas kempunan dapat tengok Siti berdansa..


siot betul lagi 1/2 jam ABPBH 2010 da nak habis time tu lah aku nak terlelap. Sedar2 aku terjaga da start Nightline waaaa terduduk aku melopong nyesal sebab terlepas tengok Sam dapat award Most Popular Artist 2010 dan siti menyanyi..

Hilang sudah kempunan aku nak tengok siti menyanyi, lega rasanya. Aku dapat video ni kat blog ni dengan rakusnya terus jejak kat Youtube. Terima kasih la ye kat sesapa yang upload, aku nak tengok siti nyanyi sekarang.

Bubye!!





4 comments:

d_LA said...

enjoy tgk ct nyanyi..pepun abpbh smlm yg terbaik..happening habes

Sam Posmen said...

tak tengok abp semalam. just tengok result je. best ek?

Cekodok said...

gua tak tengok pon mende alah ni.. hehe

KiD said...

uchop wilcha lagi best... pengumum ABPBH.. ekekeke
jangan lupa join Contest Lumayan Teka Bunga Blogger Shakiddo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara