singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, June 6, 2011

[review] Penangan daripada segmen TOP Blogger

Hebat!!! ada yang taip hebak!!! makna yang sama merujuk kepada hebatnya pengaruh seorang blogger terkenal dalam mengadakan segmennya, yang terbaru segmen tukar link suka sama suka..

lucu & gelihati pon ada...Eh! kenapa aku join segmen dia?

HAHA!!!

lucu tak lucu, tengok betapa ramainya yang turut serta segmen dia. Oleh kerana aku menyibok nak join jugak (dalam hati masih gelihati nih), ramai juga lah yang sudi berkunjung bertegur sapa dengan aku melalui segmen khas dia ni. Dalam segmen ni, semangat persahabatan terjalin dan win-win situation nampak ketara sangat, mereka semua mempunyai kepentingan tersendiri dalam blog masing2 (tepok dada tanya selera)

Apapun, ribuan terima kasih kepada Top Blogger yang dimaksudkan kerana ideanya yang tak pernah kering dalam membuat segmen2 khas yang kadang2 pon tak terlarat aku nak turut serta, mana taknya tak sampai sejam dah ada segmen baru, segmen sebelumnya aku baru terkial2 nak pikirkan jalan cerita. Haha! tu yang pada aku lucu sangat, berebut2 jadinya kitorang semua, kalau ada 10 jari telunjuk, maka 10 jari telunjuklah yang klik mouse tu, banyak lah blog yang dapat diterjah dalam waktu yang singkat.

Apalagi agaknya segmen dia nak buat tuuu? ada2 saje idea dia, apapon i FOLLOW hihi asalkan segmen you boleh diterima pakai faedahnya, jangan lah sampai melekakan follower aka blogger masing2 tak pon jangan sampai jadi macam ni pulak ye kengkawan semua.hihi...

Terima kasih juga yer buat kawan2 baru yang sudi bertandang membaca di sini ^-^ ~ salam perkenalan ~



5 comments:

...sWeeT uMi... said...

salam kenal ye (^_^)
'i FOLLOW hihi asalkan segmen you boleh diterima pakai faedahnya' <--- i like (",)

alin~hazlin~ said...

salam perkenalan..
sy p0n sama gak.. huhuhu

KiD said...

waaaahh.. blog ni dah canggih!!! pheeewwiitttt

Golden Rose said...

salam kenal...thanks cos sudi exchange link & follow...sha dah masukkan link anda dlm bloglist sha...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

aizamia3 said...

seronok bila bertambah kawan kan.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara