singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, June 6, 2011

semudah ABC tu yang amik mudah jer..


Hmm, lagi hal nak dikongsikan di sini.

Sudahlah sakit mata nak membaca, sakit jiwa nak bagi faham apa yang ditaip.
Seawal usia kita sebaya kanak2 tadika, dah jenuh berbuih mulut cikgu mengajar ABC, tapi bila dah pandai menulis, pandai membaca kenapa bila dah besar tak gunakan ilmu sebaik yang mungkin?

ooohh..itu trend lah, baru ada style berfesbuk .. 


Malulah dekat adik2 tadika yang sungguh2 nak belajar ABC

apa lah yang ditaip tu, tak faham lah!!!




11 comments:

chichi said...

adoi..berpada2 la sikit nak tulis singkatan pon...

mekchu said...

kalo dpt yg menaip ayat macam tu, mmg kena lah ngan mekchu... cikgu ajar elok2 dia wat cam tu.. baya umur dah 30-an ni susah skit nak terima kot.. hehehehe...

leyzajamil said...

@ chichi mesti fed-up kan bila dapat komen kat fb kita macam ni ;(

leyzajamil said...

@ mekchu wow! garangnya, mekchu ni cikgu ker?

Munna said...

huh memang tak fhm langsung! 2 nasib fb kalau blog pun tulis mcm tu mmg tak masuk dah...

btw nak ajak awk join GA pertama sy, jom la join..hehe

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/munnafendy-1st-ga-dibuka-sekarang.html

leyzajamil said...

@ Munna sabar je lah ~ ok nnt sy join GA awak, thanks :)

kokser kokdam said...

nasib baik la bukan hamba jadi guru beliau

Mawar Berduri said...

okay, aku rasa aku nak bagi dia cd ABC.

leyzajamil said...

@ kokser kokdam kalau macam ni tak makan diajar namanya..

leyzajamil said...

@ Mawar Berduri haha..jgn lupa CD alip..ba..ta juge.

Ly_Tulip said...

erk! memang x paham langsong!!! Nmpk yang depan je..memang x bace da la komen die tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara