singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, September 21, 2011

blog masakan ini memang femes de amour ..

salam,

hari ni baru hari pertama aku berpuasa enam Syawal. Banyak dugaan dan cabaran berpuasa di kala orang lain tidak berpuasa, sungguh menguji keimanan. Alhamdulillah dan iAllah esok dan seterusnya semoga dipermudah dan diizinkan Allah untuk aku menyempurnakan puasa sunat enam Syawal ini dengan sempurna.

tu lah dia, apabila terfikirkan nak masak apa, pastinya antara banyak² blog dan website, memang blog masakan ini yang menjadi tumpuan ramai untuk dikongsi sikit-sebanyak resepi dari situ. Tak kiralah daripada resepi mudah buat agar² hinggalah pencarian resepi yang susah olahannya, blog ini tetap menjadi pilihan pertama. Tahniah buat CMG, ternyata air tangannya benar² menjadi. Bertuahnya badan sesiapa yang menjadi suri hidupnya.

Tapi, blog masakan yang lain pun tak kurang hebatnya juga. Sesekali untuk bertukar selera pasti blog mereka akan diintai untuk melihat antara resepi yang menarik untuk dicuba, antaranya blog kak nor dan juga ros. Gambar masakan yang ditepekkan betul² menggugat keimanan dengan cara persembahan hidangan yang menambahkan lagi kesedapan dan keenakan masakan mereka. Untuk menjadi pakar masak macam kalian hmmm payah untuk dijangkakan tapi iAllah akan diusahakan ke arah itu..Terima kasih kepada kalian semua.








1 comment:

NOOR FATIN said...

blog masakan sesuai utk saya yg xpandai masak :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara