singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, September 20, 2011

Jana pendapatan melalui FB bersama Irfan Khairi


Salam, apa khabar uolls? huarghhhhh!!! mengeliat tegangkan urat lepas dah lama sangat ni tak update entri blog. Mood beraya masih lagi berbaki tu yang tidak berkesempatan menjengah ke dalam blog.

terfikir lak apa topik kita nak borakkan hari ni ye..emmmmmmmmmm

Oklah, buat permulaan eloklah kiranya aku nak uar²kan satu berita peluang menambah ilmu pengetahuan dalam bidang biznes, didedahkan kaedah mudah dan praktikal bagaimana kita hendak menjana pendapatan perniagaan kita melalui facebook (FB). Menarik sangat tu, free lagi tak dikenakan sebarang bayaran sebab program ini ditaja katanya. Cantek!! bengkel biz macamnilah yang aku tunggu² semoga aku dipermudahkan untuk hadir ke sana nanti.


Jadi aku dah register semalam, so kalau kita terserempak kat mana² tiga lokasi di bawah ni, tegur² lah ye. Bolehlah kita berkenalan dan tukar² cerita pengalaman menarik sepanjang kita berniaga ..

DePalma Ampang
Khamis, 22hb September
"Revolusi Prelude: Formula Facebook" bersama Irfan Khairi
8.00 malam - 10.30 malam
De Palma Hotel, Ampang


Johor Bahru
Jumaat 23hb September
"Revolusi Prelude: Formula Facebook" bersama Irfan Khairi
8.00 malam - 10.30 malam
Hotel Selesa, Johor Bahru


Singapore
Sabtu, 24hb September
"Revolusi Prelude: Formula Facebook" bersama Irfan Khairi
8.00 malam - 10.30 malam
Heritage Place, 21 Tan Quee Lan Street,
#02-08 Singapore 188108 ( opp bugis junction)


Cara untuk menyertai PRELUDE REVOLUSI: FORMULA FACEBOOK secara percuma, lakukan tempahan dengan menghantar email bertajuk (pilih lokasi sesuai). Pastikan kita menggunakan tajuk email yang tepat :

Tajuk email untuk AMPANG, KL: "FORMULA FB AMPANG 22/9"

Tajuk email untuk JOHOR BAHRU, JOHOR: "FORMULA FB JB 23/9"

Tajuk email untuk SINGAPORE: "FORMULA FB SINGAPORE 24/9"


Email kepada sales@rahsiainternet.com bersamaan maklumat berikut:

1. Nama anda
2. Alamat email anda
3. No. handphone
4. Jumlah peserta

Lakukan tempahan hari ini oleh kerana tempat adalah eksklusif kepada 100 peserta sahaja.


NOTA PENTING : Kuasai diri kuasai kejayaan, tukarkan kekurangan diri anda kepada kekuatan





1 comment:

KiD said...

waahhh... sampai singapore yea.. kid tak dapat nak join.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara