singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, December 21, 2010

Alhamdulillah...akhirnya

Click Me
im sooo happy rite now, sebab sket sbnyak ada la jgk bertambah understanding aku mcmna nak buat blog ni. huh kalau tak iya2 mmg aku tak amik tau step2 nya..

Click Mejenuh mak NYAH!
hohohuhuhihi aku da tau buat itu buat ini best nye..ada sesape nak bagi cadangan menambah lawakan kan blog yang aku mula sayang ni janganla segan2 habaq mai kat aku yang cetek ilmu ni ye..nanti adala upahnya aku bagi hihi iAllh. dan jangan lupa jenguk2 la aku kat sini selalu. hmmm..tak terkata betapa puasnya hati lepas godek satu persatu semata2 nak menambah lawakan blog aku ni. letih jari ni klik sana sini. keletak keletuk aku 'patahkan' jari aku ni, hish kalau Mak aku dgr jari 'dipatah2kan' sure dia pot pet pot pet..jangan marah2 ye Mak
apa salah nye kalau blogging ni buat aku hepi?

1 comment:

leyza jamil said...

Alhamdulillah..masih banyak lagi harus aku belajar. step by step. dalam masa yg sama tgh memikirkan ape2 idea yang bole aku masukkan dlm blog kesayangan aku ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara