singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, December 20, 2010

Mood nak bercuti..

Alhamdulillah hari ini da 20hb Dec lagi berapa hari je lagi nak Krismas..eh bukan aku nak celebrate Krismas la tapi aku nak go back to my hometown nak jumpa Mak, Abah & my adik2 lagi2 to meet again my nephew yang semakin keletah Adam..miss him so much ='(

tq to mama abah adam =)
da bole apply leave da sekarang ni apa nak tunggu lagi..bagi ke tak bagi aku tetap nak balik bercuti. apa nak jadi jadila chewah tegas gitu..ye la nak keje pun skarang ni tak ade mood. da fikir nak balik kampung aje ni.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara