singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, January 17, 2011

aku ingat lagi

membesar bersama lego..

aku terjumpa satu blog ni not really sure apa jenis kategori blog satu ni. nak kata 18SG pun ye 18PL pun ye..pendek kata kena bersedia sebarang kemungkinan bile kite klik post yang ada kat situ. haha..aku ingat owner blog ni mesti org nya kepala gile2 haha..

ni ha, terjumpa entry pasal LEGO..tak yah cakap smua tau LEGO tu amende, tipu kalau cakap tak tau. menan feveret ms kecik2 ni. ye la tak dapat beli LEGO yg real sbb mahal dapat kumpul segala macam gamba / video pun da kira ok. terimbau jugak kenangan lama. cuma yang satu video ni mmg tak percaya LEGO sebanyak tu dibuat hiasan meja..ini buktinya



GUD JOB!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara