singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, February 24, 2011

apa dia naik tak turun-turun?

kucing panjat pokok tak reti turun balik! ... BUKAN 

orang ngantuk panjat katil double decker tak turun2 sebab tido kat atas tu ... BUKAN 

harge minyak RON95 ... mungkin YA






actually .. aku naik hairan kenapa blog yang penampilannya simple sangat2 boleh dapat follower beratus2 orang..blognya takde pun blink2, takde banyak widget pun, post pun biase2 aje tapi kenapa ramai sangat follower blog tu? tu yang aku naik hairan sekarang ni..

korang pikir ape ek?

5 comments:

leyzajamil said...

ingat masa mula2 buat blog, letak widget itu ini last2 remove smuanya buat nyebok jek .. simple sudah kan!

KiD said...

leyza, actually blog yang banyak2 widget dan blink2 ni.. lambat sikit nak loading. So, mungkin ramai yang klik "X" je bila slow sangat, lagi2 kalau berokband. cuba ringankan blog dan buat susunatur semula. Mana nak tau, suruh orang review blog leyza macam kak ina kl tu buat.. leh tau pandangan orang lain.. (just my two cents)

Blog ShaKiddo Buat 7 USD Sehari!! | Ranking Alexa ...

Nur Hanani said...

yer la..simple lagi orang nak masuk laju je.. Nak kena buang apa yang patut lepas ni.. :)

Entri Terkini: Rombongan dari Sumatera Barat,Indonesia..

JIJI YU said...

yg naek tak turun2 umur le..ahaha..

leyzajamil said...

KiD : akan dipertimbangkan cadangan awk tu
nani : tau tak pe ;)
jiji : ha'ah betul jugak tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara