singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, February 23, 2011

promoter Jakel sombong??


Sekali lagi aku menjadi 'driver' kepada my mom in law, to be her bodyguard semasa di Jakel Tampoi lepas maghrib kami keluar rumah..Wah!! sangat lengang sekali sampai boleh berdansa dalam ruang niaga Jakel berbeza jika waktu jualan harga runtuh, padat sempit macam ikan sadin. Tadi tenang sempoi aje kedatangan kami disambut mesra oleh staf Jakel, masing2 riuh mulut bertanyakan apa yang kami dok cari..

Uniform staf Jakel pun da bertukar baru, nampak lebih kemas dan seragam semuanya. Jadi aku harap keramahan staf Jakel melayan pelanggan berkekalan walaupun bila datang musim jualan murah Jakel, al maklum waktu genting yang penuh sesak begini tentunya membuatkan staf Jakel hilang sabar dengan macam2 kerenah pelanggan. Jakel Trading punya produk yang gah & mewah di mata peminat fabrik tapi turut menjaga kredibiliti para pekerjanya supaya to be more friendly & dedicated ketika melayan pelanggan. Tahniah Jakel!!

Aku rasa berbaloi temankan my mom in law tadi, aku dapat geng baru yang keje dalam Jakel..mudah la aku nak dapatkan diskaun bila shopping sana nanti ;)

aku tanya sapa nama awak?
dia jawab panggil aje saya 'nyot'..
masya Allah, muka lawa2 panggil nama 'nyot'..
nama glemer saya kat sini kak -.-'




p/s : Ahad ni da janji nak jumpa 'nyot'.


more info : Jakel Trading


5 comments:

Nur Hanani said...

Mana boleh promoter Jakel sombong..Diorang dapat komisen tau kalau customer beli barang..Mesti dia layan baik punya..Biasa pegi sana,tak penah ada prob lagi..

Entri Terkini: Barang dah dapat..

leyzajamil said...

hihi..nani backup baek punya ;)

KiD said...

nyot... oh nyot..!! kain chiffon semeter brape? hehehee

Cekodok said...

nak kenalan ngan nyot.. kirim cekodok kat dia sepinggan.. hahahah....

leyzajamil said...

KiD : nyot takde, g tanya nyet sana.
cekodok : nyot tak makan cekodok la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara