singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, February 17, 2011

EKPRESIKAN SUKA HATI KAMU :D

Aku suka hati kerana aku sangat gembira..tengok aku senyum aje ni :D
bukan sebab naik gaji atau dapat durian runtuh,
bukan pasal ada kawan nak belanja makan,
ah! aku tak nak la gempak satu dunia tau yang aku hepi sekarang..
mungkin hari esok atau lusa aku mungkin tak segembira macam ni..
jadi aku nak ekspresikan rasa suka hati aku dengan cara aku sendiri.
Aku akan menari mengikut rentak macam dalam video ni. i can dance u know haha..



Alhamdulillah, rakan blogger yang baik hati sekalian..kamu semua la yang telah membuat hati aku rasa sangat gembira. Aku harap kamu semua benar2 ikhlas memberikan sokongan terhadap presentasi blog aku yang tak seberapa ini. Hanya Allah sahaja yang membalas budi baik kalian. Terima Kasih3x  :')

Terutama KiD kerana dia juga lah yang bertanggungjawab buat aku rasa hepi atas genapnya bilangan 50 follower blog Setadah Rampai Harum Semerbak ini. Buat KiD, ada pemberian tak seberapa yang akan menyusul tiba tidak lama lagi. Harap kamu gembira bila menerimanya nanti ya ;)

UPDATED 19 Feb 2011

hati gembira bila teman di sana gembira. Alhamdulillah aku seronok bila membaca luahan KiD..malu pun ada bila diberikan backlink daripada KiD. Sama2 KiD, itu tanda penghargaan dan terima kasih kerana sudi menjadi teman blogger saya.



''Selamat Maju Jaya dalam dunia Blog Anda''





3 comments:

Gimi said...

Alo..xle tgk video

Aku Dan Teksi said...

Yg memula cam mana

miss frog said...

anda di tag http://cerita-kite.blogspot.com/2011/02/first-ga-from-divas-shoppe.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara