singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, February 18, 2011

Mak Dara gedik?


Gedik pun gedik la..nasib baek la mak dara ni cantek bergetah lak tu..eh ni bukan nak stori pasal produk Mak Dara yang hangat di pasaran sekarang tapi nak cakap sorang lagi mak dara. Mak Dara yang sorang ni petah berbicara jadi dia nak asah bakat dia dengan berblog, maka lahir la bicaramakdara.blogspot..no wonder la, mak dara ni penulis skrip jugak rupanya..tabik toink~toink la =)


Alkisahnya, mak dara ni sedang mencari idea nak buat tajuk drama katanya..iye la tu..entah betul ke idak? hihi ok le meh sini aku ada cadangan tajuk drama yang terbaek. Apakata buat tajuk ''misteri rumah bernombor 254'' .. kebetulan jugak aku follower ke 254 blog mak dara. ok tak tajuk tu mak dara? takpe mak dara..nanti aku check sendiri kat Mak Dara 1st Giveaway (GA) samada mak dara nak amik tak tajuk aku ni.

Ok giliran aku nak menge'tag'..
mari sesame kita mencuba naseb ye ;)



ok la itu saje. kalau ada rezeki, harap2 la mak dara dapat bagi hadiah utama dan sampingan kat aku berupa set percubaan Jamu Mak Dara..aku teringin sangat nak cuba jamu tu mak tapi no money no talk..mahal :'(
Khasiatnya bagus boleh baca di sini.


6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tks join GA Mak Dara yer =)

Cekodok said...

leyza.. makasih ya.. hehe.. tapi maaf la.. cekodok tak dapat join...

leyzajamil said...

mak dara : sesama mak
cekodok : xpe, g la sambung goreng cekodok tu..heheh

Encik Kamen said...

tengkiu sebab tag encik kamen ye...
nak bagi idea juga ni nanti..tapi apa ek?hehe

leyzajamil said...

encik kamen : wat tajuk 'topengku sudah terkoyak'..heheh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila klik di link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara