singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, March 31, 2011

15 minit buat scrollroll 'BLOGLIST'

Entri ini spesel for me sebab i can do like what cekodok and all bloggers did on their blog.


Cekodok, macamana eh nak buat scrollroll kat bloglist macam ko buat tu eh??


Cekodok tak reply pun apa yang aku tanya..hmm barangkali dia sibuk.
Ok takpe aku try godek cari dalam google cara2 nak buat scrollroll bloglist dan akhirnya i found it kat SINI. Dalam masa 15 minit sahaja i can do on my blog by myself.

takdelah panjang menjela ke bawah my bloglist sekarang..yabedabeduuu.



jangan marah haaa cekodok my fren.

p/s : kalau nak 1000 daya :)


7 comments:

Nora Shahaira said...

memang nak 1000 daya..dah beribu daya akak cube..samapi sekali tu..habis lintang pukang akak punya blog..bukan bloglist aje..semua yang ada list..hehe..akak try tengok yg awak try ni pula...tq

Cekodok said...

ko ada tanya ke? aritu aku yang tya ko nak ke tak.. hehe.. adeh... sori2....

leyzajamil said...

@ Nora Shahaira hihi, kak nora kan tak mudah putus asa, kali ni mesti jadik punyer..

leyzajamil said...

@ Cekodok huhu -.-'

Dilla Nur said...

asyik x jd je buat mende ni dr dlu...pesal ntah...adess... T_T

Nora Shahaira said...

huhu..belum lagi la..tadi ada masalah peribadi..wahahaha...

perondajaketbiru74 said...

tq for sharing babe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara