singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, March 24, 2011

Adeh..sakit perut!!

Adoi mak, sakit perut salah makan la ni..
Pukul 2 pagi tadi menggelodak isi perut ni tekak pulak rasa nak termuntah..
Haish, nape lak ni?
First cari pil chi kit teck aun ngap sepeket, reda la sikit.

Bawak ke pagi ni, aku memerut berebut tandas jadinya.
Aduii..aku silap makan ape ni?
kepala pon senoning je pening ni.
sakitnya macam kena keracunan makanan je.

Sesampai di opis, ngecek garam bukit opismate minum dengan 100plus. Alhamdulillah terasa lega sikit cuma masih pening2 lalat..Haish, bila kena sakit perut gini terbayangkan makanan pon rasa nak termuntah. Yang aku pasti perut aku kembung masuk angin ni..tak pun aku makan pisang salai goreng malam tadi. Mujur tak melarat, kalau tidak, tak pasal2 aku MC hari ni.

nota kaki : mood nak update blog haprak ni hilang ntah ke mana, nak kena cari mood ni.

1 comment:

belia bangkit said...

hehehe...kalo dpt MC la best...dok umh, update blog..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara