singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, March 16, 2011

Akibat Cakap Tak Serupa Bikin..


Ramai dok ngutuk2 dia sebab dia cakap tak serupa bikin..
Bukan senang nak ambil hati orang ramai bila da menjadi public figure ni kan?
Salah cakap sikit haha satu dunia pakat kutuk hang..malu weii
Hang main cakap je ke masa temubual tuh??

Aku tak nak cakap banyak sebab aku pon terkena tamparan malu sebagai a part of Malaysian
pemimpinnya sendiri yang memalukan Malaysia.
Sebelum aku terlebih mencarut, baik aku blah awal..
tak pasal2 nama aku masuk ISA lak nanti..
hey bukan saya sorang ye, ramai lagi yang kutuk hang kat luar sana.

PERINGATAN
ini bukan isu politik eh, 
tapi isu kecetekan pemikiran seseorang yang dinamakan 'First Lady of Malaysia' 
patut kaaa???



Akibatnya, dia kena KUTUK dalam CNN..hai makan diri sendiri orang yang berlagak bijak ni.

p/s : mari kita banyakkan membaca ilmu2 geografi & bacaan ilmiah yang lain.



7 comments:

Cekodok said...

yang nak memimpin pun tak berapa nak cerdik... hehe.. satu pendapat yang nampaknya penuh dengan sifat iri hati... haha... iri hati dengan kemajuan mereka agaknya... tapi menonjolkan kebodohan diri..

leyzajamil said...

tau tak pe tempe tak nak

Panglima Hitam said...

rasanya beliau bukannya iri hati, tapi kurang pengetahuan. inilah akibatnya apabila tiada persediaan serta cetek ilmu. sebagai orang besar, sepatutnya beliau tidak perlu mengulas sesuatu isu tanpa ilmu... sekadar berkongsi pandangan jer, bukannya menghasut. x pasal2 jer nanti... hehehe

Adinda Amy Sensei said...

singgah jumpa tuan blog...apa khabar???

leyzajamil said...

@Adinda Amy Sensei baik2 saja..dah join 3B belum??

kyo_9 said...

hmm.. x rasa pelik ker Bik Mama langsung x sebut nama negara Jpon waktu di soal?? Malah soalan sebenar pon kita x tau sebab TVSelangor nih amik sedutan daripada stesen Astro..

elok siasat lebih teliti sebelum maki secara rambang..

leyzajamil said...

@kyo_9ooh..1stime sy dgr panggilan Bik Mama utk 'first lady' ni..
apapun, sy sedar sy ter'over' tapi bila selesai baca u punya n3 yg nak perbetulkan keadaan, sy rs mcm nak minta ampun je kat Bik Mama..

tq ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara