singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, March 10, 2011

entri yang belum pernah orang buat..


123
ik, ek, sun

456
silk, uk, liuk,

789
chi', pak, chew

10
sert

sun + silk = syampu sunsilk 

dua tiga kucing berlari
makna : ada dua tiga ekor kucing sedang berlari berkejar2an

mana nak sama si kucing belang
makna : mungkin kucing yang berlari berkejaran tu bukan kucing belang

http://www.emocutez.com

dua tiga boleh ku cari
makna : dua tiga orang boleh dicari, merujuk kepada suami / boyfren / girlfren yang nak pasang ramai.

mana nak sama awak seorang??
makna : tak akan sama dengan seorang / takde tandingannya.
contoh terdekat Ibu kita, kekasih / suami/ isteri pertama kita, dato' siti, mantan Tun M dll.

p/s : bersyukurlah kita dapat mengenal abjad ABC... & mengira 123..

:
:
:
:
:
:

http://www.emocutez.com
bosan nye la haii...

apa perasaan kamu sekarang ha??

9 comments:

Nur Hanani said...

Betul la apa yg u tulis tu.. Perasaan saya hari ni happy..Hidup mesti happy.. :)

Entri Terkini: Buffered Earning MAS MH Buddy untuk bulan ni..

Entri Terkini: Pendaftaran SPM 2011..

leyzajamil said...

nani : ye, hidup mesti hepi, ada kala rasa borink yang teramat sangat =.='

Nur Hanani said...

leyza> sebab rasa dah boring la..kita kena buat benda yang happy.. :)kalau tensen2..mau cepat nampak kedut kat muka.. :)
Kalau cikgu tak happy..alamatnya tak best le hari tu..asik mendom aje..budak pun perasan..

leyzajamil said...

baik cikgu nani..hihi

Cekodok said...

tengah bosan gak ni.. adoiiii...

Aku Dan Teksi said...

bosan,bosan,bosan

KiD said...

hahhaha... takde idea laaa tu... cuba BW cari idea entry kat blog lain.. :)
Lawak kena Prank Call dari Customer

Fadzli Amir said...

Hahhahaa...memang tak pernah org buat....

leyzajamil said...

cekodok : ala cian dia..nak jugak rasa bosan2 ye ;P
joy : dah knape?
KiD : BW pon ada mood tau, kalau takde mood nak BW pon rs mcm malas jek.
Fadzli : heheh..comelnye anak awk ke tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara