singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, March 29, 2011

Contest Cik Aish -- Sidebar Paling Smart!

Laa..join contest laagiiii..
nak wat macamana, da mood nak blogwalking 
terjumpa lak contest Cik Aish ni..
Apa nak dirisaukan menang kalah tak kisah, 
yang penting aku & Cik Aish happy!!!


Follow pun da follow, tiba masanya Cik Aish kita ni nak menerjah mana satu blog yang ada sidebar 'tersmart'..aisey sidebar aku ni kategori 'semak' la pulak. Alamak!! tak sempat lah aku nak merumput nak mengemas sidebar sebab dateline contest Cik Aish ni 1hb April 2011 ni. Ah!! tak kisahlah, aku nak cuba nasib untung2 Cik Aish masuk jugak blog aku nanti kan..

Lastly, aku nak tag :



3 comments:

KiD said...

huk aloh... sidebar den tak cantik laaa... hehehe
Lawak Call Customer dari Shanghai

ChiLaBaey's Spot said...

Sila ambil poster bloglist dari blog saya yer... :)

http://chilabaeys.blogspot.com/2011/03/2nd-batch-blogger-bloglist-mac-april.html

cempakakuning said...

As salam.
Good luck dear.

Sis nak ajak Ieyza join ga ni.Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara