singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, March 18, 2011

Fuiyoo 5 bulan lama tuuu!!


diam tak diam sedar tak sedar da 5 bulan da rupanya..
5 bulan apa ni, ce cerita ce cerita..
bukan 5 bulan peknen atau 5 bulan holiday ke atau 5 bulan punya bonus ke..BUKAN2x

Hari ini dalam sejarah..i swear ini tempoh paling lama tanpa disengajakan.

ini ialah 5 bulan LESEN MANDU aku expired..Dari tempoh 15/10/2009 - 20/10/2010 aku dok leka menganga pegi balik dengan senang hati. 5 bulan apa2 boleh terjadi kan?? Tuhan telah m'gerakkan hati aku nak check lesen mandu tengahari tadi. OMG!! Mujur rehat tadi sempat la terhegeh2 tunggu turn nak renew lesen kat post office. Hamek kau!! Wajib aku jadikan ini sebagai pengajaran jangan cuai lagi lepas ni..Tulis besar2 kat cermin kereta next expire date.


Alhamdulillah, sepanjang 5 bulan memandu 'secara haram' ni aku ada jugak tempuh dua tiga roadblock, tapi tu lah nasib baik la haii kalau tak for sure aku termasuk jugak dalam golongan pembayar saman last minit nak dapatkan diskaun saman akan datang pulak..Kecelakaan pun Alhamdulillah tak terjadi sepanjang 5 bulan tu. Aku bersyukur la sangat2..


4 comments:

Cekodok said...

tu dia.. biar btol.. lama gile... hahaha.. mujur takda apa2...

i am S!L4H.. said...

perghh 5 bulan. lme tuu. nsib kan x de ape2. kalo bnde nk jdik tu sejam pon bole.

leyzajamil said...

@Cekodok ko gelak kan aku ye..a'ah nasib baek xde apa2.

leyzajamil said...

@i am S!L4H.. bila pikir2 balik pon ngeri la jugak kot2 pape berlaku ke tapi kali ni Alhamdulillah memang bernasib baik..
jadi iktibar lebih berhati2 nextime.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara