singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, March 19, 2011

.::lazat, panjang & memuaskan::.


Aih..laju je perasaan nak tahu tu ye..

baguslah, dalam diri kita ni kena ada rasa ingin tahu & ambil tahu.
Kalau ambil tauhu kat pasar tu lain pulak maksudnya..

Dalam bermasyarakat & berjiran kita kena ambil tahu dengan latar belakang jiran kita. Bukan lah nak menyebok busy body sangat tapi sekadar nak tahu asal mana, kerja apa, jangan nanti silap hari bulan kita berjirankan seorang penjenayah pulak. Berjirankan seorang yang terlalu nak ambil tahu memang merimaskan!! kalau boleh nak elakkan daripada tertembung dengan jiran jenis jaga tepi kain dalam ni..

N3 aku actually merujuk kepada promotions A&W LONG CONEY DOG , memang panjang giler ah!! Aku dengar kat iklan radio tagline menu baru A&W ni ''Kelazatan yang berpanjangan dan Memuaskan'' haha..macamna lah kan rasanya, takut indah khabar dari rupa je..
KLIK SINI nak tengok panjang tak panjangnya coney dog ni.


foto hiasan semata2 eh..


klik kalau nak tengok menu kategori sosej terlampau

maaf ye jika ada keterlanjuran entri kali ni..HAVE A NICE WEEKEND!!!


7 comments:

Gimi said...

patut letak pic sosej tu...

baru nampak kelazatannya

Cekodok said...

aritu makan sedap gak.. ngeee.. yang baru tu tak tau lak besar mana.. panjang mana.. memuaskan ke tak.. tak tau la.. haha

leyzajamil said...

Gimi : letak gamba tak suspen laa..
cekodok : tu yg nak kena cuba baru tau..huhu

mungelily said...

huhu mcm2 kan..

Aku Dan Teksi said...

ingatkan apa tadi...hehe

LYAfrina said...

hehhee..
biasa kena.. indah khabar dr rupa.. tp y ni xtau la.. harap indah belaka

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara