singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, March 17, 2011

Pahala besar bahagiakan hati Ibu tau..


nak tau tips membahagiakan hati ibu?? kalau entri lepas aku ada stori macamna nak pikat hati ibu mertua? kali ni nak berkongsi info cara paling murah nak buat hati mak kita berbunga2 riang. Tak susah, cuma perlukan kebijaksanaan kita untuk mengarang esei.

Cikgu sekolah kan da ajar kita macamana nak buat karangan / esei yang baik??
Ini lah masanya kita cungkil bakat kita nak jadi seorang penulis / pengarang..
Demi untuk menunjukkan rasa kasih sayang cinta kita kepada Ibu, Emak, Bonda, Ummi & Amma kita.

Bagi sesiapa yang dah tau info ni, korang dah siap dah submit belum esei korang tu?? Kepada sesiapa yang masih belum tau, korang boleh klik rujuk kat http://www.hmetro.com.my untuk keterangan lebih lanjut. Hadiahnya agak lumayan, cuba bayangkan kalau kita menang salah satu hadiah2 yang ditawarkan..pastinya tak sabar2 kita nak hadiahkan pula kat Ibu kita..


Apa kita tunggu lagi!!!!

tunjukkan rasa kasih & cinta kita kepada Ibu kita sekarang sebelum dateline contest ni berakhir pada 4hb April 2011..Rugi tak mencuba sebab penganjur tak meletakkan syarat2 cuma karang satu esei tak lebih 300pp sahaja. Pejam mata pun mesti boleh buat.

Ok Selamat Mencuba & Semoga Berjaya ye..



6 comments:

Cekodok said...

cepat hantar beramai2.. hehe

Sophie Al-yahya said...

menariklah info ni.. =)
ni yg rasa nak join jgk nie. =)

burhan al-hilmi said...

boleh cuba nasib ni..

leyzajamil said...

@Sophie Al-yahya cubalah..mana tau sophie menang besar kan..

leyzajamil said...

@Cekodok hantar ramai2 ke mana dok? hantar rombongan ke ape? hihi

leyzajamil said...

@burhan al-hilmi thanks for come here..masih bz lagi ker??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara