singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, March 7, 2011

peluang menjadi wartawan tercapai jugak

Alhamdulillah, akhirnya cita2 nak jadi wartawan hampir tercapai.

Aku akan diletakkan di bawah pengawasan & mendapat tunjuk ajar Saudara Mazidul Akmal Sidik. Mujurlah dalam beberapa bulan aku telah berkecimpung dalam dunia blog ni sedikit sebanyak dapat melatih tubi aku mengarang sesuatu yang terlintas di fikiran berkecamuk aku ini. Sekurang2nya dapat jugak aku menimba pengalaman dan tunjuk ajar daripada journalist otai tv3 ni..

Gempak aje intro aku ni..
hehe, berangan tak salah asalkan berniat baik.

Ini adalah untuk menyahut pelawaan Saudara Mazidul join 'Journalist Maya'..jeng..jeng..jeng ini la peluang aku nak baik2 ngan Mazidul..mana lah tau dia nampak bakat terpendam aku menulis terus di promote nye aku keje ngan tv3..mana la tau kannn, berangan lagi.

''Ikhlas, Ringkas, Cepat & Tepat'' .. 

sendiri faham lah ye.



kena praktis buat artikel tak nak meleret2 lagi lepas ni. Lagi mudah bila disediakan format Borang Aduan. Tabik toink la kat Mazidul, aku yakin cara ni merapatkan hubungan masyarakat dengan dirinya yang perlukan maklumat terkini..dan secara tak langsung mesti nak meningkatkan lagi prestasi performance dirinya, bak kata   'sambil menyelam minum air' ye tak bang?? 

melampau tuu
tak sanggup jadi gini 



11 comments:

ckLah said...

Tahniah...semoga sukses.

KiD said...

ALL THE BEST LIEZA!!
Kenapa Blogger Suka Churp Churp?? | Follow Rules

Aku Dan Teksi said...

aku ada cerita ngan mazidul ni,tapi biar ia menjadi rashia

Cekodok said...

nak tumpang gelemer leh tak.. hahaha

Nur Hanani said...

Tahniah..semoga sukses..:)

Entri Terkini: Penjaga pelajar terkunci dalam toilet..Haru-biru...

leyzajamil said...

ckLah & KiD : ni wish tahniah all the best ni da kenapa lak ni? ni mesti salah baca & salah faham ni..ce baca betul2..

joy : pe dia cerita yang rahsia sangat tu?? mesti de pape ni..

cekodok : ko da terlebeh glemer da dok!!!

leyzajamil said...

nani : okla, orang da wish all the best kan kira doa gak tu..tq3x

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

CONTACTS:
016-2128740 (EYRA)
fb: EYRA RIZAL

azi nur said...

huhu gempak je..hhee

wifenavy said...

Chitt!!.. ingat Broadcasting Journalist tadi..

aida4eva said...

ececeyyy~nak jadi wartawan ek?aida pun tringin nak jadi wartawan gak dulu. ley jalan2 negara org. hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara