singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, April 30, 2011

INFO : busuk tapi banyak faedahnya ^-^


^-^ see my smiley face comel kan?? do i look really happy today?? 50 - 50 ..

i got very the interesting info for those yang terjengah2 nak cari cara mengetopkan blog masing2. Banyak caranya selain korang kena rajin mengupdate entri blog korang, korang boleh jugak cuba kaedah membusukkan-blog-korang .. apa kejadahnya la kaedah ni kan?? Mula2 aku tengok tajuknya pun macam entri kotor aje tapi see dont judge the entri by its title, bila da masuk baca sendiri baru tau apa cerita sebenarnya.

Inilah info penting berguna untuk kita mempromotekan blog kita..maaf ye bahasa saya hari ni agak pasar ikut pada emosi semasa saya sekarang. Ah! emosi juga penting sebab menjadi penentu samada kita rajin atau tidak nak mengupdate blog kita hari2.. Emosi yang gumbira pastinya entri pun happy dan sebaliknya.

Back to cerita asal, jom kita sama2 ping / submit post entri kita kat http://ping.busuk.org untuk memudahkan nama dan tajuk blog kita tersenarai di sana. Tujuannya sangat mulia untuk menaikkan traffic di blog kita, ah! senang cerita dua pihak dapatlah faedahnya. Ada konsep give and take. Info ni dapat tau dari SINI





3 comments:

crayon said...

tq tolong promote ping.busuk.org :) semoga kita sama2 makin rawk dalam dunia blog ni ya! keep on rocking!! haha

leyzajamil said...

tu diaaa, bila hotai blogger da dtg komen kat sini..terasa kecik la pulak diri ini ^-^

Izat Tarmizi said...

Besaq kecik besaq kecik jer kan..tq sebab tolong promote ping.busuk.org jugak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara