singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, April 11, 2011

tak suka tak apa, asal berterus-terang..


NO ENTRY for this time..

Sukakan lagu ni kita layanzzz sama2, tak suka tak apa uolls cari lagu sendiri..

Dalam hati ini ada sebuah taman, pada suatu ketika tiba2 hujan ribut diselang-seli dengan taufan datang melanda..mujur tsunami dan gunung berapi tiada di sini, jika tidak taman yang ada ini musnah dalam sekelip mata..hancur bersepai tak mungkin dapat diselamatkan. Siapa yang faham maksud tersirat korang memang bijak!!!



 screen - tak suka tak apa
Watch more Videos at Vodpod.



11 comments:

neslO_ais said...

emm sy faham..nak pizza an?? hehe tau dah.

Naddia said...

tak suke..cakap suke gak! hehe

leyzajamil said...

@ neslO_ais pizza?? tak de kaitan dgn pizza bang oii..tp klu nak bg free sp tak nak kan heheh

leyzajamil said...

@ Naddia cam x caye naddia jawa tok tok singgah, komen & folo terus blog ni..tq dear ;) hidup semangat Jawa!!!

Mommy Fara said...

aik? lyn lagu je? heheheh...

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye.sempat lagi nih^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

leyzajamil said...

@ Mommy Fara asah suara nak karaoke mommy..

leyzajamil said...

@ アヌム ちゃん~~ orait..

KiD said...

cool yea leyza... :)

Aku Dan Teksi said...

selalu rajin napa harini sonyap je

Dilla Nur said...

http://akumasihwaras.blogspot.com/

:">

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara