singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, April 6, 2011

Pen disamakan dengan nyawa??

selamat sore, dah minum petang ke belum?

macam hal2 aku jumpa dalam dunia blog ni, yang kelakar, yang serius, yang lawak bodoh antarabangsa, yang berilmu, yang menarik tertarik ah! macam2lah..aku malas nak cerita je.

ni sorang lagi, tersangatlah kreatif menaip entri. Harap2 entri yang tulen bukan ciplak la ye..macamna dia boleh terfikir nak buat entri macam ni? Apapun aku suka dan aku terpaksa mengopy paste kannya sebab aku tak hafal apa yang ditaipnya. Aku copy tapi backlink balik tau, bukan macam sesetengah tu..malas nak cakap la :*


Entri di atas ni asalnya tak boleh dicopy.
tapi aku berjaya jugak cilok dari SINI ..
jangan mare ye tuan blog ;)


p/s : aku pernah jugak hilang pensel tekan2, menggelabah cari satu opis, jumpa jugak tersalah letak -.-'


3 comments:

[Pemilik blog tulang ikan] said...

Salam kenal dik! :)))

Ada entry khas untuk kamu di sini:-

http://ceriteduniasaye.blogspot.com/2011/04/tqvm-bro-hh.html

:))))

leyzajamil said...

apakah entri itu? dup..dap suspen la pulak.

Aku Dan Teksi said...

woo,pandai copy blog yg ada script copypaste,macam mana nak buat tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara