singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, April 5, 2011

Unsangkarable Gayour masuk blog aku jugak!!!

tak disangka2 buah cempedak menjadi nangka..semuanya bermula daripada entri Blog Cekodok ni pasal ada orang glamour komen kat blog dia, maka cekodok telah menjadi excited sampai tak hengat dunia..

Hey korang tengok la siapa yang datang blog aku?? Gayour la. Dia siap komen lagi wei..Terharu sangat orang femes macam brother ni sudi jugak komen kat entri aku yang tak seberapa ni, kamu and kamu ada komen entri aku macam dia buat?? Kalau ada, uoalls pon femes macam brother ni jugak. HarHArHAr..




Sporting giler Gayour ni, walaupun contest tu senang bagi dia, tapi dia menyerah kalah bulat2 tak nak join sebab dia nak bagi can kat aku menang. macho kan dia??  



Baca lagi Kartunis Gayour Yang Aku Kenal luahan hati Kartunis Manggis

Thanks Bro!! nak signnn...


12 comments:

~mAdIEy~ said...

bestnye...
saya suka bace buku G3,
hehe...

safura zahari said...

hehehehe mst terharu kan kan.

Lieynanilaz said...

oo dia kartunis ke...lama dah x baca majalah...dedulu pemes....i like..:)

leyzajamil said...

@ ~mAdIEy~ mestila best..buku G3 tu ape ye?

leyzajamil said...

@ safura zahari mesti la my dear..

leyzajamil said...

@ Lieynanilaz terbaek dari ladang lukisan rockers 'Slash' dia..

Aku Dan Teksi said...

dah lama tak baca katun dari gayour tu

Cekodok said...

ko tag dia ke? hehe...

KiD said...

steady gayour!!! hehehe
Barang Lama tapi Baik Punya!

leyzajamil said...

@ Aku Dan Teksi a'ah sama la kita..komik skrg pun tak kelakar mcm kartun komik dulu2.

leyzajamil said...

@ Cekodok segan lah aku nak tag dia..nak ke dia?? harharhar..

leyzajamil said...

@ KiD memang gayour steady maintain mcm dulu gak rupanya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara