singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Entri Khas!!!!

^-^ hari ni apsal aku rajin sangat update entri eh? Buang tabiat ke ape?



Ok, untuk yang keberapa kalinya, aku berminat nak join menyelitkan nama blog aku dalam senarai blog bawah segmen BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011..Aktif banget seh blogger femes ni update entri blog dia. Siapa dia, tak perlulah diperkenalkan lagi. Psst..dah berapa banyak dah eh undi Blogger of the Year dia tu? Korang rasa2 Ben Ashaari boleh menang ker??

Tak nak banyak ceritalah, sesiapa yang nak join segmen BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 ni korang klik ajelah kat header BA atas tu, mana tau berkat banyak kali klik, korang dapat hadiah istimewa daripada BA sendiri. HAppY BerBLoGGinG Yar!





9 comments:

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

awk ! sy dtg gegarkan blog awk . . hai !! ;)

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

shafmechy said...

singgah gegar blog

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara