singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, May 7, 2011

Lagu Price Tag versi Najwa Latif


^-^ soooo sweeeet suara minah ni..

Tapi nama Najwa Latif aku baru dengar, sekali tu bila terjah masuk blog peribadi dia hamek ko follower dah beribu-ribu raban orang sudah menjadi peminat Najwa Latif ni. Haha aku ketinggalan zaman rupa2nya.


But no hard deal, biarpun aku lambat mengenali siapa dia Najwa Latif, setidak2nya aku sudah jatuh hati dengan penampilan bersahaja bila si gadis manis ni menyanyikan lagu dengan petikan magic gitarnya. Seriously, Najwa Latif ada karakter & trademark tersendiri dan jika diasah bakatnya IAllah Najwa boleh pergi jauh dan jauh..

All the best to Najwa Latif..I really like ur smiles, senyuman yang menampakkan keihklasan hatinya di situ (my personal perception on her)




Terima kasih kat Azri Johan yang memperkenalkan aku dengan Najwa Latif dan yuyu zulaikha yang telah menemukan aku dengan Azri Johan. Ada sesiapa nak memperkenalkan aku kat sesiapa?? ツ malu ah!!

hujung minggu nak makan SUSHI?? JOM!!





2 comments:

Puanbee2 said...

memang suka tengok dia nih nyanyi sambil senyum tu ..

leyzajamil said...

comelkan muka dia :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara