singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, May 6, 2011

Magnolia Pert Giveaway

^-^ Salam..

ads

Tengah kekeringan idea nak buat entri apa yang menarik. Apakata temankan aku kita ramai2 pergi ketuk pintu rumah tuan blog magnoliapert.blogspot.com sebab dia ada buat 1st GA. Hadiahnya pun menarik..

Ada diberikan tugas kalau nak join GA ni..Taip 'Aku join GA ni sebab tak ada syarat kena jadi follower macam GA yang blogger lain buat, takde paksaan' dan untuk memeriahkan lagi 1st GA magnoliapert.blogspot.com mesti bagitau kat 2 orang antaranya aku nak tag si dia dan dia juga ..

Sesiapa nak join Magnolia Pert Giveaway ni dialu-alukan klik kat gambar headernya yang kat atas tu dan mulakanlah dengan Bismillah mana tahu rezeki kita dapat hadiah yang ditawarkan. Selamat berblogging semua ^-^





2 comments:

hanani0210 said...

macam best je GA ni.. :)

Jom baca ni: Estee Lauder untuk Hari Ibu?

Alan Rizque said...

OK..nak try join..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara