singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, May 4, 2011

siapa makan cili dia rasa pedas


Detik jam tik tok..tik tok..tanpa sedar dah pun pukul 9pm. Apa menarik waktu ni ye?? Kalau kat rumah waktu gini memang dah melayan rancangan kat tv3, tv lain tak kisah pun nak tonton..

Eh, waktu gini aku kat mana kalau bukan dekat rumah?? HAHAHA..ini ofis ana yang punya!!!! nak mati kalau bos masuk blog aku baca apa yang aku merepek ni, besok dah tentu aku kena ngadap. Ya ampun, aku masih kat ofis ni menunggu masa nak cabut balik je, sikit je lagi, habis taip entri ni ngam2 lah aku ot 3jam malam ni..

Ni ha..aku dapat ni pun daripada sahabat kat fb, tak payahlah bagitau siapa namanya. Dia bukan ada blog pun (jahat tak aku??) Apa kata kita renungkan kata2 hikmah yang kononnya bidalan / ungkapan daripada Tokoh Prof. Ungku Aziz ayahanda Gabenor Negara yang baru disambungkan kontrak dengan Bank Negara Y.M. Tan Sri Dato' Ungku Dr. Zeti Akhtar binti Ungku Abdul Aziz..


Tak pastilah betul atau tidak ungkapan ini daripada idea Prof. Ungku Aziz, kita renungkan sama2 khususnya untuk iktibar aku yang selalu bikin wayang cina ni..HIHI bukan selalu pun, agak2 aku dah bosan tahap Naruto aku mulalah malas bekerja, suka menyibuk..tau tak pe tempe tak mau. ok nak balik dahh.....




8 comments:

burhan al-hilmi said...

'malas bekerja,suka menyibuk'- baik mati..
hahahaha...pedas gile ayat..

myezatul aQma said...

heheh...amboi...nak wat wayang cina....sp hero??hehehe(^__^)gurau2 ja ek..

KiD said...

yang last skali... hahahahaha dasyat!!

Angkara Cemburu dan Panas Baran

leyzajamil said...

@ burhan al-hilmi aii..lain macam aje, biasa buat niii..

leyzajamil said...

@ myezatul aQma jackie chan my hero

leyzajamil said...

@ KiD orang2 dulu kalau menyindir kan gitu, bahasa halus tapi pedas sindirannya..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


hahaha..suka yg last skali tu..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

ghost writer said...

kerja biar dapat gaji nanti berkat...cukup.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara