singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, May 10, 2011

mummysyafie GA ~ dateline 16 May


Tadaaaaaa..ini lah hadiahNYA!!!!
klik gambar untuk lebih info.

Mai kita pakat2 join mummysyafie Giveaway ni sebelum tiba dateline berapa hari je lagi. terus ke syarat2 nak join mestilah menjadi follower mummysyafie.blogspot.com , buatkan satu entri khas pasal GA ni, letakkan banner di sidebar (backlink), tag 3 orang rakan dan taip ''saya nak GA ni'' beserta link URL entri ke ruangan komen mummysyafie.blogspot.com. Mudah aje kan??

saya nak tag  Sabrina Ciknana Putera Amer 

tak sampai 5 minit dah siap!!!





3 comments:

mcm ni lah said...

salam kenal dan salam ziarah,. i follow you,. :)

KiD said...

waaaahhh.. rajin join contest yea...??

Income Earnings Terbaru ChurpChurp!! | Grapevine

d_LA said...

gud luck ieyza..hope bertuah ye^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara