singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, May 7, 2011

[touching] Kepulangan yang Mengejut


salam ^-^

Jom kita saksikan detik2 manis dan aksi2 spontan apabila kita pulang secara mengejut kononnya nak buat SURPRISE!!! kat ahli keluarga tersayang..Menitiklah juga air mata dara aku ni sampai berkotak2 tisu habis buat kesat air mata. Biarpun video ni menunjukkan kepulangan askar2 Amerika mungkin, bukan lah kita nak bersubahat menyokong mereka, tapi ternyata rakaman video kepulangan SURPRISE!!! mereka yang telah menyentuh hati dan menjentik perasaan halus aku sebagai seorang anak / isteri..

huhu..huhu..




           Fahrin pun turut mengalirkan air mata jantannya..
sabar ye Fahrin..





9 comments:

berita sengsasi said...

this best bro!!

mas saari said...

huhuhuhu...mmg sweet sangat!
sedihhhhh, dah mengalir airmata..

ayie said...

biasa la bila orang yang kita sayang tak tahu antara hidup dan mati

KiD said...

selamat hari ibu kepada semua ibu.. ibu dan ibu mertua.. :)

JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

Khuzrin Kamarudin said...

hepi hari ibu,.. hahhaa

Puanbee2 said...

wasalam nk jawab pertanyaan tu ,

b]nak buat nya hanya guna code banner perkataan new blink2 tu ambik dr glitter tau tk tak tahu gtau kena buat tutor lah cam nih hehee

http://puanbee.com

Panglima Hitam said...

sorry.... x suka nak tengok. bkn x de perasaan tp ini sebahagian kempen gerak saraf mereka bagi menghalalkan kekejaman mereka pada islam

leyzajamil said...

@ Panglima Hitam pulak dahh..tp kalau fikir2 betul jugak kan, psiko army diorang. tu kalau dilihat dari sudut psikologi, sy tgk dr sudut kemanusiaan.

Puanbee2 said...

baiklah tunggu yer :)

http://puanbee.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara