singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, June 13, 2011

"BCR Kontest: Kamilah Geng BCR"


Bloggers Chat Room (BCR), inilah pertama kalinya aku terbuka hati nak join geng2 blogger melepak dan berchatting, lagi best BCR ada buat contest ni haa, hadiahnya pulak boleh klik kat banner orang kepala botak kuning atas tu tengok sana. Bak kata pepatah, tak kenal maka tak cinta dan dek kerana nak kenal ramai kengkawan tak kira tua atau muda aku menebalkan muka join contest ni. Dah ramai rupanya yang join, jangan panik dateline lama lagi will be last on 22 Jun 2011, depends on pihak penganjur contest, diorang berhak ubah tarikh dateline tu k. Sambil berchatting, bole kita cari kenalan 2 dalam 1. JOM!!!


Bro Ahmad , entri terbaru dia tentang jangan jadi seperti siput. Selain tu, bro ahmad ni rajin join segmen penuh blog dia dengan N3 segmen.



Second, jom kita terjah blog areliff apa yang menarik tentang blog dia ni, sesejuk mata yang memandang. Kemas je blog areliff ni mengalahkan pompuan punya blog. Hmmm, agak2nya dalam kehidupan areliff seharian pun mesti dia seorang yang pengemas kan ;)


lastly..blog empunya rais seorang jejaka yang memperkenalkan dirinya i'm only normal person, nothing special about me..background blognya putih setenang tuannya juga barangkali. Berminat?? jangan lengah2 klik untuk berkenalan dengan mereka ye.

saya suka nak berkongsi info kontest BCR ni dengan shah rizar dan juga skyboy, mungkin diorang dah tau awal, tak pelah bagitau jer..bukan kena bayar ponn.





3 comments:

Siti Safiyyah said...

bagus2 jom ajak lebih ramai lagi join BCR. ;)

leyzajamil said...

heheh..saje nak ngisi masa tadi

Jejaka Terhangat. said...

pemarkahan utk kontest ni sedang dibuat..nnti jgn lupa tgk keputusannya yek..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara