singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

yeay!! sekali lagi tanpa paksaan aku join diorang dalam segmen BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA .. ne tau kot2 ada rezeki terpijak hari ni kan..hihihi

klik foto terus ke HOT segmen ini

alif..ba..ta..tatih..tatih..merangkak2 aku nak mengejar BA yang semakin jauh berlari. But di mana ad kemahuan di situ ada jalan. I dun wanna give-up, aku mesti kejar BA (boleh ker -.-')

liza chaiyok..chaiyok..

Hasilnya tercapai sekarang inilah dia -----> blog serba KEBIRUAN bukan lebam kebiruan eh. Mula2 buka blog dulu niat asalnya nak promote bisnes tapi telah melencong jauh nampaknya ni, tak mengapa BERAKIT2 KE HULU BERENANG2 KE TEPIAN..semestinya aku nak kumpul sebanyak yang boleh pengunjung blog ini supaya mudah untuk aku perkenalkan my bisnes blog pulak selepas ni, iAllah masih dalam perancangan ni.. Bisnes baek punyeeeee..

kata2 pemanis penutup bicara .. berkawan biar beribu, berkasih biar satu dan kita berblog biar aman bersatu-padu (maksudnya : berblog secara aman, saling support-menyupport [BM failed] dan bersaing secara sihat. Mudah saje, sesiapa yang datang menjengah tanpa meninggalkan jejak / komen tak ada masalah besar bagi aku, sekurang2nya mereka mendapat sumber info dari blog ala-ala 'humble' ni..itulah antara niat utama iaitu aku ingin berkongsikan apa saja maklumat daripada info yang aku tahu.

Simple je kan..
hidup ni jangan pening2, tapi HAPPENING!!






13 comments:

KiD said...

jom kenal blog leyzajamil... heehe.. selamat hujung minggu!!
Hari Mengemas Rumah | Minor Overhaul

leyzajamil said...

tq kid..

shiema sufian said...

shiema singgah sini dr segmen bro ben :) jomla singgah belog shiema n join contest :)

aizamia3 said...

takdan nak join, ni pun singgah lalu curik masa on9 kejap..

miss inna said...

salam ziarah!
jom la terjah blog inna pula..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

Haffiz MohdNoor said...

hai., nice blog.. Apis dah kenal blog disini.. JOM kenal blog disana..

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ainol akasyah said...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida..

jemput datang rumah ye :)

fabulously happy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara