singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, June 1, 2011

[info] cara terbaik mengiklankan Churp2..

Churp2 dengan Twitter, dua nama ni yang mula2 memang aku keliru, sebab dua2 tunjuk gambar bird. Sekarang pun masih tak berapa nak faham sebab tu lah bila orang lain dapat cash out aku melopong.

Dia ni antara blogger yang kerap buat entri tentang Churp2 dan banyak kali dapat cash daripada Churp2 , i jeles kat you tawww..nak mintak ilmu churp2 daripada dia secara formal masih belum berkesempatan lagi, masing2 sibuk memanjang..



Ini diculik dicilok daripada cik aish, dia ada tambah kod title='daftar churpchurp' dekat dalam kod yang berkotak merah tu? hmmm, rupanya gitu cara nak buat orang tertarik nak tau iklan apa yang sedang dipromosikan kita sebab akan keluar tajuk iklan bila disentuh cursor ke iklan tertentu. Nak lebih faham, terus ke cikgu asal yang mengajar klik baca lanjut di sini

Oklah cik aish, setakat ni dah banyak ilmu blogging yang cik aish sudi kongsikan dan saya pun dah mencuba apa yang ditunjuk ajarkan. Best cik aish ni, tak lokek ilmu bak katanya sharing is caring. dah sharing klik la like! pulak?? tak ikhlas tu..hehehe no problem you dah give you'll get back, dun wori k :)

Yang tak bestnya, ada sekali tu aku join contest dia tapi tak de rezeki nak menang hadiah yang di ofer. sedihlah kan tapi papepun, harapan menggunung semoga akan tiba giliran aku pulak nak dapat cash / hadiah daripada Nuffnang atau Churp2 macam si dia ni .. kita pon nak lah merasa jugak ye tak?? IAllah.



2 comments:

Cik Aish said...

hehe..actually..ramai yg belum tau ttg trick ni..sbb yela.klu kt just letak gamb, org munkin taknak clik..tp klu letak title mungkin org tau gamb tu ttg apa.. so gud luck k

leyzajamil said...

wah, apabila cikgu datang meninggalkan komennya di sini..hihi iyolah cik aish, btw thanks for the trick.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara