singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, June 7, 2011

Kenali Blogger Penternak Rama-rama


Amboii tersenyum2 sipu ko eh, mentang2 perut dah kenyang ^^,
tadi kemain monyok ketat jek muka ko kan..

Direct to the point, dipendekkan cerita aku nak memperkenalkan seorang kenalan baru yang nampaknya baru nak berjinak2 mesra dengan dunia blog. Waahhh!!! dia ada ternak rama-rama tau, kalau korang nak tau rama-rama jenis apa yang diternaknya sila lah pergi ke blog beliau tak pon klik gambar dia berskirt pink yang cun melecun tu..Kalau tengok header pon dah ganas, gambar dia tengah memanah kata ko. Aku sendiri pon tak pandai nak memanah. Bagus2, wanita alaf baru sekarang semakin maju ke hadapan berani sahut cabaran menyaingi kaum lelaki..



http://kesahchemija.blogspot.com

Ok guys, singgah2lah ke blog ini berikan sokongan moral kepadanya, semoga ukhuwah persahabatan bakal terjalin antara kita semua. Thanks for spent ur time here *-*



7 comments:

Cik Kamoo said...

Nanti akk buat tutorial pasal iklan bergerak tu....

bersama kak Es said...

rama2 yang cantik :)

izoel said...

liat disini cara buat bayangan di link kalau di lalui mouse :)


http://alexander-zulkarnain.blogspot.com/2011/02/membuat-efek-bayanganhover-di-link.html

kokser kokdam said...

kamoo snirik penternak apo..?

=)

KiD said...

jom kita terjah.. zaaaasss..!!!!
Semak Bil Elektrik Baru Anda!!

Cik Kamoo said...

BAGI EMAIL...SY NK EMAIL CODING

kayrul-shah said...

kena g terjah nie...nak tengok gak rama2 kat blog dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara