singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, June 8, 2011

perutusan jauh dari kota PARIS


Salam ^-^

Terasa sangat happy bila semalam mendapat kiriman daripada seseorang yang jauh nun di mata. Bonjour katanya..serta merta aku terbayangkan benjo hurmmm sedapnya..


Walaupun hanya sekeping poskad yang dikirimkan namun padaku sangat istimewa tak terungkap dengan kata-kata. Masih terbayangkan perasaan gembiranya aku menerima perutusan daripada eDie Triggy pemilik blog http://trigyy.blogspot.com, terharu sangat rasanya..



terima kasih .. terima kasih .. terima kasih .. lepas ni eDie kirimkan dua keping tiket berbulanmadu ke kota Paris pergi balik pula ye. Bestnya!!!!

nak buat jugaklah wordless wednesday ..tengah carik idea apa nak letak?





4 comments:

chemija said...

untong la ade org sayang <3

d_LA said...

bestnye..camne dpt ni..nak jugak..huhu

leyzajamil said...

@ chemija sayangi diri sendiri dulu dik..

leyzajamil said...

@ d_LA tak pastilah, tetiba je edie mintak add rumah, ingtkan dia nak kirim tiket ke paris 2 ways ke..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara