singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, June 2, 2011

Pemandangan hijau yang mendamaikan


^-^ hari ni gi jenjalan banyak tempat sempat ambil gambar view menghijau
nyamannya terasa :)











nak cari idea nak bina mini lanskap kat rumah..
kalau letak gazebo lagi cantik kan?


p/s : damai terasa bila berada ditempat yang penuh kehijauan, umpama berada di dalam syurga. Bumi kita semakin berusia semakin panas, sana sini muka bumi sudah diratakan digondolkan, sedih tengok bumi yang semakin parah. Apa tanggungjawab kita untuk selamatkan bumi kita? Sama2 kita merenungi nasib anak2 yang bakal mewarisi selepas kita, apa akan jadi? Semoga ada kesedaran di dalam diri masing2.


9 comments:

fisa othman said...

green peace!!

hehehe fisa pun plan nak letak gazebo kecil kat rumah tapi tengah menanti bajet mencukupi...:)

leyzajamil said...

apalagiii start la kumpul duit daripada sekarang fisa..raya nanti bertambah cantik rumah ada hiasan dalam taman. bestnyeww :)

Hanie_Dew said...

like ur pics..gojes habes...

leyzajamil said...

pics uncle google mmg gojes2 hanie ;)

Mama AA's said...

sya pun berangan2 nak beli gazebo hehe

Amy Syaquena said...

As'salam..

Sr datang dari blog abang Ben, singgah sini dan follow , salam kenal ye ! ada masa jemput ke SR.

Naddia said...

bestnye kalo jalan2 sini dgn suami..hehe

SyedGraphiX said...

suka gmbar2 kat atas. tapi, kalau guna DSLR lagi mantop. hehe

azian said...

sy org ladang...dan sgt suka warna hijau disamping warna2 lain...heheheh


salam kenal..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara