singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, June 13, 2011

[resepi] biskut Jacobs Nutella '1 Malaysia'

^-^ wahhh, Alhamdulillah perut pun dah kenyang..sendawa besar BURP!!!

serius, resepi ni paling lah mudah pejam mata even kanak2 pun boleh buat sendiri tanpa perlu membebankan ibu mereka yang penat bekerja. Antara bahan2 utama yang diperlukan ialah :

biskut Jacobs (apa jenis pun boleh ye)

jem Nutella

cara2nya : sediakan beberapa keping biskut Jacobs ikut kepada selera dan keperluan masing2. Tanpa berlengah lagi, terus saja sapukan jem Nutella yang lazat berkhasiat itu ke biskut, terpulanglah kepada anda nak buat macamana, saya lebih suka buat style sandwich, tekupkan kedua2 biskut Jacobs yang sudah disapu dengan jem Nutella tadi. Dan NGAP!!!! sajalah apa tunggu lagiii..

Kenapa 1 Malaysia, sebab sambil menikmati keenakan biskut Jacob Nutella ini, kita boleh mendengar juga lagu 1 Malaysia dendangan miming cikgu Shida @ ratu miming tu. Thanks to siaran Nona tv3 semalam.



p/s : jangan sampai tersedak pula ye, macamana, boleh kan??  
Mudah saja, perut kenyang hati pun ceria .. jangan mare ;)





4 comments:

KiD said...

nutella sedap!! tapi mahal sket kan? huhuhuhu
Seksinya!! Pheeewwiiittt..!!!!

FazzYnameD said...

ni yang semangat nak cuba try test ni. lawak la cegu shida tu. hak3. nasib tak makan dengan biskut. lau tak terseboq3 dah.

leyzajamil said...

kid : nutella kat pantry opis la kid..selagi ada makan lah puas2 haha!

fazzy : hmm, da cuba tu makan ingt org sini ye ;)

yantz-yeem said...

nutella tu manis sgt la...slam perkenalan!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara