singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU


Salam sore ^-^


Memang cantik tepat pada masanya untuk aku join segmen Ben kali ini, sebab apa? Ada dua sebab, sebab pertama aku nak tambah bloglist baru 'BLOGLIST SEMPENA RAMADHAN' namanya, jadi bloglist yang lama Julai-Aug terasa sayang lak nak buang..boleh kan aku biarkan? suka hati i lah, ini blog ana yang punyer..sebab kedua pulak, aku nak promote dua benda iaitu tempahan kuih raya & produk kesihatan & kecantikan. Sekurang²nya aku ada usaha ke arah mempromosikan kedua benda ni (kuih raya dipanggil benda eh?)..Promosi boleh klik kat banner di sidebar.

Tanpa berlengah masa, aku segera mengishtiharkan bahawa dengan tertaipnya entri ini, maka secara rasminya aku sudah join segmen "BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU"..sama² memeriahkan majlis. haha! Korang nak join, meh la jangan tangguh² sebab segmen ini ditutup jam 10 malam 26hb July bersamaan 24 Syaaban..Ouh!! lagi berapa hari saja nak sambut puasa. Selamat berpuasa kepada semua, jangan sibuk buat kuih raya, menjahit baju raya, sibuk ngecat rumah..boleh bukan tak boleh tapi berpada²lah ye. Semoga amalan puasa kita tahun ini lebih baik dari tahun² sebelumnya. IAllah..Wassalam.





27 comments:

BERT said...

yihha.. saya dah masuk kan link anda.. tq datang yer..

Gen2Merah said...

ok set... thanx yaa.. saya dah masukkan link ini juga dlm bloglist saya.. ehee

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!jom tukar link jom!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Norhisham Nordin said...

dah masukkan link anda dlm blog list...

AdinLala said...

Salam Perkenalan Dari Adin :)

Hey Hey, jom tukar link dengn Adin !!

Terima Kasih Daun Kari, hehehehe

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

jom exchange link.. komen d blog sy key kalau awak sudi..hehe nice sketch wallpaper..

Rohaizam Rosli said...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

kalau sudi jom tukar link..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar link..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

hi..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

yanadimple said...

xchge link jomjom. sy da ltk awk comeycomey lam blglist sy >.<

http://yanadimple.blogspot.com/

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

KiD said...

dah tutup daaah... huhuhuh
http://grpv.cc/1efM

leyzajamil said...

thanks all yang sudi nak exchange link dgn sy, bloglist sy sudah full ye tiada sesi tukar2 lagi..terima kasih :)

ratu zuleyqha said...

sory late.. jom tukar link (:
http://ratuzuleyqha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

~AmyLiana8886~ said...

amy dah masukkan url awk dlm bloglist amy..harap2 lepas ni leh kenal dgn lebih rapat..insya Allah amy akan sentiasa singgah blog awk..happy blogging yer..

linda a.k.a ibusumaiyah said...

tq sudi tukar link...dah add dah

Rohaizam Rosli said...

huhuhu.... jom tukar link dgn Iejam... iejam daa masokkan blog ni dlm bloglist iejam... huhu~~~~

BeloG MTT said...

Maaf terlewat balas kunjungan..Blog ni dah di masukkan dalam bloglist khas .. :)

yanadimple said...

okay haihai.tuka jom.. sy da ltk link blog awk k >.<

http://yanadimple.blogspot.com

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

Alisya said...

alisya follow here

[fArAh aLiAs] said...

farah tmbh awk dlm bloglist. sorry for late respond . :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

sori baru hari ni dapat update bloglist.. awak dah tersenarai dah

deqlis said...

slm ramadhan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara