singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Thursday, July 28, 2011

kenapa keluar website Bible pulak eh??

Salam..

Rasanya apa sebab ye jadi macam ni. Al-kisahnya aku sesaje lah klik link yang ditinggalkan kat Mister Linky's Magical Widgets..ingatkan nak blogwalking lah kan. Sekali apa yang buat aku terkejut beruk linknya lepas diklik keluar satu website tentang Bible / Jesus. Apa kejadahnya semua ni? Ni nak persendakan aku ke hape?

Ce tengok bawah ni .. lepas tu korang try la klik, korang nampak tak apa yang aku nampak? Memang betul2 menyirap darah nasib tak kiok je tadi..


(klik gamba utk tumbesaran)

Tapi yang peliknya, kalau kita search kat laman Google taip perkataan khunsuriyatit betullah memang keluar blog http://akakdisebalikpintu.blogspot.com (konpius sudah aku niii).. Ada sesiapa tahu tak kenapa jadi macam ni? Kasihan kat empunya blog khunsuriyatit, tak pasal2 aku dah tersalah sangka dengan dia. Maklumlah sekarang kan musim blogger tak bertamadun mempersendakan agama Islam. Minta maaf ye tuan blog tu..Hihi..




13 comments:

dzafira said...

Aah la.. nape jd macam tu plak eh?? pelik2...

Gen2Merah said...

dunia teknlogi dikuasai oleh mereka2 yang bukan Muslim.. so kita yang muslim ni senang2 je nak dipergunakan bila kita lalai.. skrg ni pun banyak unsur2 keagamaan yahudi dan nasrani yang berlegar disekeliling kita tanpa kita sedari.. renung2kan lah kan

Salam kunjung mengunjung
~Gen2Merah (",)

missSandwich said...

seyes, ini MENAKUTKAN!!~ hrp tidak menyelewengkn akidah~~

said...

yang blog bible tu saya selalu jumpe kat shoutbox..hmm..kene berhati2 skarang ni..


;)

KiD said...

ayokkk.. tak tahu... ayokkk.. hehehe.. mereka mmg pandai..

leyzajamil said...

dzafira : ntah la ye, tanya sy lagi la sy tak tau..
Gen2merah : hmm..betul2, thanks
missSandwich : tau tak pe..
ﻉ : oh iye ke? sy baru la ni 1stime jumpe, tu yg jakun tu, hehe
KiD : haha..tu mesti ajuk ilham tu.

khunsuriyatit said...

alamak...saya lah Khunsuriyatit tu...nape jadi cenggitu..saya lagi la kompius...nak kena sifu la ni

khunsuriyatit said...

Ehhh...jap..jap..ada blog lain guna nama khunsuriyatit tu kot...abb saya baru je join blog ni,baru jap join,x pernah letak kat link widget pun

leyzajamil said...

@ khunsuriyatit laa..ye ke, sape la malaun yg menyamar guna nama blog awk tu ye? haish..bahaya nye mcm ni. Nsb baek awk cpt bagi respons :)

d_LA said...

akak, sy tahu kenapa..sbb dorang tertinggal huruf "s" kat blogspot..bila type "blogpot" mmg jd link ke bible..sy pnh bukak jd camtu then baru perasan huruf "s" tertinggal..

dzafira said...

@leyzajamil Kak leyza.. Sumenye sudah dirancang dari awal.. Sy baru tahu.. Bila kita tertinggal taip huruf 's' dlm perkataan 'blogspot' memang page tu akan keluar..

Cuba akak taip url blog akak tanpa ada huruf 's'. leyzajamil.blogpot.com. Kuar jugak page tu.. Semuanya sudah dirancang..

leyzajamil said...

@ dzafira ha'ah..dah cuba dah, memang betul. tapi apa motifnya eh?

Akak said...

wokeh...saya dah betulkan....dah settle....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara