singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, July 1, 2011

penampakan imej tiga makhluk halus


“Saya membesarkan lagi imej berkenaan sebelum terkejut melihat ‘satu keluarga’ berwajah ngeri dan lengkap berpakaian.

OMG!!!! apakah itu???

“Saya demam dua hari selepas melihat imej tiga makhluk itu READ MORE >>


Aku pun punyalah dekatkan muka paper dekat2 nak tengok apakah dia imej 3 makhluk tu, sekali pandang nampak macam satu je berbaju putih, mana lagi dua? haaaa tu diaaaaa lagi dua nampak sayup2 samar-samar..eeeeeiiiiii seram nyer, siang2 buta ni bulu ketiak roma meremang la pulak. tak terbayangkan kalau lah aku yang mengalaminya..demam berminggu-minggu agaknya...roh siapalah tu kan? Wallahu'alam..

Meh kita kenal dengan mereka ni, dia dan dia juga minat berkongsi sama cerita momok ini.



3 comments:

norinaomar said...

asalnya tuan punya yang ambik gambo ni nak ambik gambar apa sebenarnya?

Siti Suriani said...

dia nak kaco2 la tu.. hehe

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/facebook-baik-ke-tak-baik.html

saiazuan said...

secara x sengaja jmpa ni :D

sayonara june holla july http://eleventx.blogspot.com/2011/07/berlabuhlah-tirai-june.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara