singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, August 15, 2011

Iklankan bisnes anda di sini..

^-^ salam all,
Sekarang nak dekat raya ni, mesti ramai di kalangan kita yang mempunyai perancangan untuk berniaga. Kemungkinan besar ada yang sudah memulakan perniagaan sedari awal bulan puasa dan jangan risau bagi mereka yang baru sahaja hendak memulakan perniagaan sampingan anda. Dah tahu kat mana tempat sesuai dan mudah untuk iklankan perniagaan anda? Hehe..saya pun baru je dapat info maklumat ni. Info daripada DiGi "Anda ada bisnes untuk Hari Raya? Jual baju kurung, kuih raya, rendang? Iklankan saja di http://www.mysimplifieds.com untuk mendapat duit ekstra dan boleh lah anda beraya sakan!!" 


Saya sudah sign up. Caranya anda dikehendaki mengisi serba-sedikit details dalam form yang disediakan, sesudah itu pilih kategori yang bagaimana barangan yang anda nak iklankan itu, banyak pilihan di situ pilih satu dan klik untuk apply. Dalam masa 30 minit iklan kita akan disenaraikan dalam senarai iklan2 yang ada dan siap sedia untuk disiarkan. Mudah dan sangat senang. Jom, ramai2 kita ambil kesempatan iklankan apa sahaja yang kita rasa nak jual, even iklan jawatan kosong pun boleh juga..

Tolong klik sini juga ye -->> Magic Cream : get ONE!







2 comments:

KiD said...

bisnesswoman nih.. hope success yea.. follower pun makin ramai dah tu!

leyzajamil said...

alhamdulillah..trm kasih kid for ur support & doakan kejayaan saya tau.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara