singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, February 24, 2012

info : Al-Fatihah (adik Faris) & susu kambing kolagen


Al Fatihah buat arwah adik Faris, kebanyakan blogger taip post tentang arwah. Aku pun baru tau cerita sebenar sebab tak pernah terbaca pun dalam media akhbar, tv atau radio. Alhamdulillah, memang agak menyentuh perasaan jugak apa lagi yang tukang pencerita asal kisah arwah adik Faris bijak mengolah ayat dan attachkan sekali gambar2 berkaitan lagi2 gambar yang satu ni :-


Bagi sesiapa yang nak tau rentetan kisah dari awal cerita sampailah kisah saat arwah adik Faris menghembuskan nafas terakhirnya bolahlah terus klik di sini. Alhamdulillah, dengan sumbangan pembaca blognya yang ramai tu Alhamdulillah sekurang2nya dapat meringankan usaha ibu bapa Faris menjelaskan bayaran hospital yang ditanggung sepanjang 23 hari Faris dimasukkan ke sebuah hospital swasta di ibu kota.

AL-FATIHAH

Terlanjur nak cari info tentang kisah si arwah, terbaca pula info tentang susu kambing kolagen. Memang tengah mencari pun produk susu kambing ni, yang terlintas cuma Hi-Goat. Tapi yang ni ada kolagen yang katanya boleh bantu mencantikkan kulit hmmmmm why not boleh juga nak mencuba. Ini sebagai salah satu ikhtiar cuba tips bagi mudah hamil yang banyak dikongsikan teman-teman yg prihatin. Kata mereka amalkan minum susu kambing, lagi terbaek campurkan dengan kurma yang dikisarkan sekali dengan susu kambing tu. Tu yang nak cuba tu, mana tau ada rezeki. Nak oder SINI


3 comments:

intan_blur said...

alfatihah... ;(

Ain Dzaya said...

ramai kata tak elok susu kambing tu sbb ada effect jgka masa yg lama..untuk kpastian..buat la research dulu yer..

"" Kenapa akak pakai niqab? ".".

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara