singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, December 28, 2010

iLMu2 Bl0G YaNg DiPeRtUrUnKaN..

sangat baik hati setiap blogger yang mahir membuat blog, mereka tidak kedekut untuk berkongsi setiap ilmu & pengetahuan yang diorang tahu pasal membikin blog ni..aku merasa sungguh teruja & selalu ketagih untuk mencuba dan mencuba..tapi apakan daya masa tu 24jam sehari, kalau la ada lebih masa pun belum tentu aku mahir sepenuhnya. tapi aku takkan abaikan tanggungjawab aku sebagai isteri & perempuan yang bekerja sebab blog ni sebagai satu hobi baru dan jugak satu permulaan untuk aku mencuba skil menulis apa saja yang terlintas dek akal yang masih lagi waras ni.

Antara blog yg menawarkan tutorial kerap aku kunjung ialah http://www.bloggertricks.com/ ..nak bagi faham tu biasalah kenalah cuba berulang kali iAllh dapatlah hasil yang pasti menggembirakan hati kita. tak caya cuba lah, belum cuba belum tau kan?? sebenarnya banyak lagi blog yang mantop berblink2 mata aku tengok blog diorang ni. jeles tu tak dinafikan lah tapi adatlah budak baru nak belajar kenala perlahan2 belajar fahamkan betul2 step by step.

harap2 jangan la sampai aku dihalau dari rumah disebabkan aku terlalu leka mengadap blog kesayangan aku ni. ampun bang..ampun bang kasihani aku bang!!

uiks..garangnye sang suami ni

ce..alip..buuuut...CABUT!!





1 comment:

Aku Dan Teksi said...

Betul tu tangungjawab harus di utamakan.
Tapi kalau ketagih berblog susah nak jawab.
Cuba belajar memahami code HTML dengan CSS
mana tahu boleh buat templet sendiri nanti.Sy mampu buat untuk diri sendiri je,cam sy punya tu.

Tentang gambar teksi tu senang je,mana2 gambar kat blog pun boleh di ambil.klik kanan tetikus dan klik url gambar dan paste kat sidebar blog kita,dan tambah sikit scripnya,

Nanti saya buat N3 nya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara