singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Friday, January 21, 2011

kisah AYU RAUDHAH - ZAQUAN ADHA

sinopsis :

AYU RAUDHAH sepotong nama yang cukup dikenali dengan keayuan kejelitaan wajahnya. hai bertuahnya empunya badan punya pakej peribadi & personaliti menawan dan perfect di mata seorang jejaka ZAQUAN ADHA. siapa ZAQUAN ADHA pulak ni? tak payah la nak diperkenalkan lagi. hemm bagai merpati dua sejoli dan pinang dibelah dua. sepadan sesangat..i like them very much.







Pemilihan tarikh yang cukup keramat dan menarik susunan angka2 nya 21.1.2011 telah pun menjadi satu tarikh bersejarah buat pasangan personaliti apabila menjadi 'Wedding of the Year'..aku gerenti mesti meletop la kisah perkahwinan Ayu & Zaquan ni. Apapun aku mendoakan kebahagian dan keharmonian berumahtangga untuk Ayu dan pasangannya. Harapnya lepas berkahwin Ayu teruskanla kariernya sebagai pelakon pasal aku minat gile dgn mutu dan bakat lakonan Ayu Raudhah terutama dalam drama bersiri Janji Kekasih ..
tabik toinkkk kat Ayu :)

wah..tak jemu mata menengok menatap kecantikan Ayu bila bergandingan sebelah Zaquan. Both of them are very gorgeous!!

kredit to empunya Tertunai Hasrat DiHati dan jgk kat http://beautifulnara.com


Zaquan+Ayu | 30.01.2011 from mashelmy on Vimeo.
baca lanjut http://www.murai.com.my

lastly full credited to piccalasso dengan
www.ohbulan.com atas kesudian berkongsian gambar / video untuk tatapan peminat Ayu Raudhah macam saya ni..terima kasih daun keladi lain kali upload banyak2 lagi ..

2 comments:

leyzajamil said...

ayu raudhah ngn kak wan rozita sama2 mantap.

Zaza said...

minat kat zaquan..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara