singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Saturday, February 19, 2011

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com


Blog Tertunailah Hasrat Di Hati kepunyaan kak Ina KL antara blog terawal yang aku follow nak cedok resepi2 enak kak ina ni. Tapi aku hanya insan kerdil serupa dengan blog aku yang hidup segan mati tak mau ni, kak ina mana nak perasan ye tak kak ina? hihi..dun wori kak ina, saya tak amik hati pun :)

Pendapat peribadi aku kepada Kak Ina KL

Setakat ni pada pemerhatian saya la, blog kak ina tetap maintain presentationnya dari awal saya join sampai lah sekarang ni yang berbeza cuma la follower kak ina semakin bertambah dan ini menjadikan kak ina antara blogger yang pastinya terkenal di kalangan bloggers. Jangan nafikannya kak, saya terbaca dan ternampak wajah girang kak ina dalam artikel majlis bersama Nuffnang satu waktu dulu. Satu hari nanti saya pun nak jadi ngetop macam kak ina jugak..



Jadi, saya tak nampak apa yang perlu di'remove' daripada blog kak ina ni..nak bagi tambah mungkin adalah macam letakkan nama blog saya dalam bloglist kak ina..haha impossible tak mungkin kak ina akan buat begitu. T_T saya sedar sapa saya kak..Yang penting kak ina teruskan usaha nak bagi mantapkan lagi penampilan blog kesayangan kak ina ni. Saya cuma nak ucapkan All the Best to kak ina..

Kak ina buatlah perubahan macamna pun kat penampilan blog kak ina, saya tetap akan singgah carik resepi terbaru atau baca gosip2 terhangat. So kepada sesapa yang tak kenal kak ina kl, ini la masanya kamu semua berkenalan dengan empunya blog pasti akan dilayan tanpa was-was..

p/s : saya kekeringan idea sekarang, fikiran saya hanya mahukan kukis cokelat chip kak ina.

6 comments:

KiD said...

ohhhooo.. curi resepi yea.. hehehe.. good luck!

Cekodok said...

bagus2.. blog yang bagus banyak informasi yang berguna.. hehe...

nak kukis je ke.. cekodok tak nak? hahaha

kak ina kl (1) said...

salam ziarah.terima kasih sudi join contest akak.Tunggu keputusannya yer

leyzajamil said...

KiD : tak bek ckp curi tau
cokodok : leh gak, letak coklat cip dlm cekodok..bodek lebeh la tu ;)
kak ina : wah tuan punya contest da visit entri ni, ad can nak menang kukis ni :D
p/s : uolls..tq

Aku Dan Teksi said...

salam tuan umah,ok dah blog ni tak payah ubah,nanti banyak nak buat keje,header pun dah ada.

ni guna script JQ.buat gambar jadi blur semasa proses loding,lagi pun script tu pun berat.

ada rashia tentang script untuk cepat loding,cuma di simpat rapat2.

cuba komen blog saya cepat tak loding

nur said...

Semoga sama sama berjaya mendapatkan kukis kak ina pujaan ramai..
Jemput ke:ALL IN ONE
follow sini sekali..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara