singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Monday, February 21, 2011

''GiveAway Edy : KATA KAU! ''

Bunyi macam kasarnya bahasa tajuk entri ni KATA KAU! rupanya ada cerita sebalik KATA KAU! ni..

''GiveAway Edy : KATA KAU!''
ada GA lagi? haii musim GA ke sekarang ni?

Syarat2 nak join GA ni pilih mana2 gambar dalam blog Edy ni jangan lupa letakkan border macam contoh di bawah. Siap kena reka kata2 kreatif / lucu tak lebih 10 patah perkataan..



aku pilih gamba ni ;D


''HIJAU saujana mata memandang,
TENANG jangan sangka tiada buaya''

Macam biasa la aku nak 'tembak' samposmen la, bole jugak dia bergaya dengan Rayban Edy ni nanti kalau dapat.

Demikian la cerita di sebalik KATA KAU! ini..



13 comments:

shah-kayrul said...

memang pantas betul la....tenang jer tengok gambar tue....dtg singgah kembali sambil2 follow...

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

leyzajamil said...

shah : tq2..
edy : amiin..mudah2an masin mulut edy

MIZZ SUE said...

good luck!

Sam Posmen said...

leyzajamil: apa benda ni. macam best je. saya kena buat apa-apa ke? terima kasih ye.

Sasa Al-Sharif said...

bro edy sgt aktif buat GA la. best :)

leyzajamil said...

mizz sue : yeah hope ade luck for me
sam : follow aje d instructions :P
sasa : amboii nama se sasa orangnya ker? hehe my 1stime join edy's GA :)

Ina said...

gud luck dear

~~@lyci@~~ said...

gud luck yer ;)

KiD said...

kata kau! kata aku macam mana? hehehee..
good luck leyza..!!

leyzajamil said...

ina : iAllah..hrp dpt rayban ;)
~~@lyci@~~ : tqvm singgah sini
KiD : sjk dpt odp ni, hepi je eh..

iManAzRaf said...

gud luck =)

leyzajamil said...

iManAzRaf : tengkiuk ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara