singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Tuesday, February 22, 2011

jangan paksa aku follow kau!!

aku tak suka kena paksa tau..
lagi2 bila kena paksa follow pegi kenduri kawin yang aku tak kenal sesape ntah pengantinnya.

bila aku kena paksa follow, aku jadi badmood plus aku takkan jadi hepi masa kenduri kawin tu nanti. tapi tu la, nak tolak tak sampai hati, akhirnya aku terpaksa follow dalam keadaan hati yang bengkek. letakla make up berinci2 tebal tetap terserlah wajah bengkek aku.

jadi tolong la faham..aku tak suka dipaksa follow pegi kenduri kawin. nanti aku tak ikhlas bagi duit keruk kat mak bapak pengantin, aku jugak yang dapat dosa T_T..so please understand me

mood petang ni gi blogwalking ..
orang gi joging nak kurangkan lemak aku blogwalking..ok jugak tau, aku leh tahan duk berjam2 tak makan tak minum, mana tau turun jugak 1/2 kilo turun jugak kan?? Bestla ada mcm2 blog aku jumpa, mana yang sempat aku follow la. yang paling best jumpa blog buat cokelat handmade..colorful gitu. so bila aku suka aku follow that blog, jangan paksa2 aku follow balik. nampak no tak ikhlas..
brutal nye entri aku..aku tak caye la aku ke yang taip entri ni?? haha..aku da biol!!!



http://www.emocutez.com
jangan paksa aku follow kau lagi..


4 comments:

wana_wani said...

jangan paksa ku jugaaa

KiD said...

jom follow gi kenduri!! eh silap, jom gi Tips
Trafik 10 Ribu Seminggu | Blogwalking dan Kom...

leyzajamil said...

kau dipaksa aku terpaksa..best lagu tu -.-'

Cekodok said...

kalo gitu.. jom follow blog gua... hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara