singgah baca di sini >>>> www.1001impianhidup.com

Wednesday, February 23, 2011

"Gua Nak Join Bloglist Cekodok"

CEKODOK satu nick name blogger yang baru aku kenali di dunia blog..orangnye tak tau la rupanya macamana sebab bila diminta tunjukkan diri sebenar, dia macam mengelak2..im wondering??


Aku bermimpi berbual dengan cekodok tanpa aku nampak rupa sebenar dia ;P

1. aku cakap aku nak join blog dia sebab 'aku da tangkap cintan'..cekodok tercengang!

2. aku cakap blog cekodok ni best, menggunakan bahasa kelakar serasi dengan jiwa aku yang sukakan blog sempoi bersahaja..sekurang2nya bila aku singgah blog dia aku mesti nak cari entri terbaru untuk releasekan serabut aku mengadap keje opis seharian. Setakat ni ok laaa..

3. aku cakap aku nak join bloglist khas sebab aku nak cekodok jadi peminat setia blog aku macam aku jadi peminat setia blog dia sekarang ni. aku nak cekodok berjanji kat aku yang dia akan menampakkan dirinya yang sebenar kepada aku satu hari nanti.

aku yang tersenyum manis mengintai manja tu..
jadi aku seorang wanita tulen :)

itu sahaja ;P


4 comments:

Cekodok said...

terima kasih leyza... hehe... syarat susah ek.. patut takde orang join.. hahaha... ramai tak berminat.. kekeke....

orang putih kata.. wat u gif u get bek... hahaha...

"kalo kita igt kat orang... orang tu akan igt kat kita.." kata2 cik nin... hehehe

leyzajamil said...

aik? peminat cekodok kan da ramai, takkan sorang pun tak alert? mustahil la..

fyna said...

gud luck dear....
nk try join gak la mcm nih...tp x reti nk susun kata2..


join kamoo suda...

leyzajamil said...

fyna : tibai jek ayat tuh :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

i'm campaigning Churp2 ..

ads ads ads ads ads ads

Beautiful Nara